Kontakt en erhvervskundechef

Ønsker du et lån står vi til rådighed. Din lokale erhvervskundechef besøger dig i din virksomhed. Book et møde nu.  Finansiering til små og mellemstore virksomheder

  Hos kompasbank tilbyder vi erhvervslån til små og mellemstore virksomheder.

  Book møde

  Individuelt tilpasset finansiering

  Vi skræddersyer din finansiering, og vi finder altid en løsning, som passer til din virksomheds specifikke situation og behov.

  Lokal og personlig rådgivning

  Din lokale erhvervskundechef besøger dig i din virksomhed og møder dig i din hverdag, så du ikke skal spilde din tid på unødvendig transport.

  Lånebehandling på 48 timer

  Ønsker du et lån, står vi til rådighed 24/7. Så snart dine behov er afklaret, står vi klar med en løsning inden for 48 timer. Så kan du hurtigt fokusere på at drive din virksomhed.

  brewery

  Skræddersyede løsninger der hjælper din virksomhed fremad

  Hos kompasbank kan du som erhvervskunde låne mellem 500.000 kr. og 10 mio. kr.

  Finansieringsløsningerne bruges ofte til:
  • Nyt anlægsmateriel til drift

  • Bedre kapitalstruktur

  • Vækst - organisk eller via opkøb

  Book møde
  Danmark kort

  Et landsdækkende netværk af lokale erhvervsrådgivere

  Vi dækker Danmark fra Gedser til Skagen. Vi har tid til dig og din virksomhed, i dine omgivelser, på dine vilkår.

  Book møde

  Hurtig behandlingstid

  Du starter ved at booke et møde med en af vores erhvervsrådgivere. I gennemgår sammen din virksomheds behov og muligheder for finansiering. Herefter har vi en løsning indenfor 48 timer, så du hurtigt kan komme videre med din forretning.

  Book møde

  Hvorfor kompasbank

  Finansering der flytter små og mellemstore virksomheder fremad

  Vores bank er bygget på cutting edge teknologi, der giver os mulighed for at optimere vores arbejdsgange, hvilket ene og alene har til hensigt at give dig en bedre og hurtigere service.

  Læs mere

  Ofte stillede spørgsmål

  • Hvordan ansøger jeg om et lån i kompasbank?

   Låneprocessen er ligetil og begynder ved, at du klikker på ”Book møde”-knappen og udfylder dine kontaktinformationer. Derefter ringer vi til dig og aftaler et møde ude hos dig, hvor vi sammen kan drøfte de næste skridt. Vi kan handle hurtigt og have en løsning klar til dig indenfor 48 timer.

  • Skal jeg skifte bank?

   Nej, kompasbank tilbyder ene og alene erhvervslån, hvilket ikke kræver, at du skifter bank. Vi samarbejder gerne med din eksisterende bank og har således intet krav om, at du skifter bank.

  • Er det sikkert som virksomhed at låne penge i kompasbank?

   Da vi er en dansk bank, skal vi opfylde både danske og internationale kapitalkrav, og vi er desuden under tilsyn af Finanstilsynet. Vi er underlagt den danske lovgivning og internationalle regler om finansielle virksomheder.

   Du kan læse mere på Finanstilsynet hjemmeside: https://www.finanstilsynet.dk/Lovgivning

  • Hvordan opbevares og behandles mine data?

   Vi driver bank på en enkel måde baseret på næste generations bank-teknologi. Vi har personlig rådgivning til vores erhvervskunder, mens dokumentation sker digitalt. Loven stiller krav om, at vi som finansielt institut skal kunne udveksle dokumenter på en sikker måde. Vi er underlagt regler om beskyttelse af persondata, som omhandler opbevaring og behandling af personlige data på samme måde som andre virksomheder.